Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2009

Καλώς ήλθατε

Καλώς ήλθατε.


Αρχίζουμε μία προσπάθεια συγκέντρωσης βοηθημάτων για όσους θέλουν να μάθουν μπουζούκι.

Σίγουρα η βέλτιστη λύση είναι ο Δάκαλος αλλά .....
Υπάρχουν και οι αυτοδίδακτοι.

Πάμε λοιπόν και εσείς μαζί με εμένα να μάθουμε..

Καλές πενιές
 Όροι χρήσης
Η παρούσα ιστοσελίδα συγκεντρώνει πληροφορίες και δεδομένα από ελεύθερες πηγές στο διαδίκτυο. Όπου είναι δυνατό αναφέρεται η πηγή προέλευσης αυτών.
Οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται στους επισκέπτες μέσω του Δικτυακού μας τόπου σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ή μπορεί να εκληφθεί, ευθέως ή εμμέσως, ως παρότρυνση, προτροπή ή προσφορά για τη διενέργεια οποιαδήποτε πράξεως αλλά εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των επισκεπτών να αξιολογήσουν ό,τι τους παρέχεται και να ενεργήσουν βασιζόμενοι στην ιδιωτική τους βούληση, αποκλειομένης οποιασδήποτε δικής μας ευθύνης.
Ο Κάτοχος - συντάκτης του παρόντος ιστοτόπου δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για οιοδήποτε κόστος ή ζημιά προκληθεί από τη χρήση υπηρεσιών στις οποίες αποκτήσατε πρόσβαση μέσω του ιστοτόπου. Επιπλέον συμφωνείτε ότι η ο "Κάτοχος - συντάκτης" δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οιασδήποτε φύσεως ζημία που τυχόν προκλήθηκε σχετικά με τις πληροφορίες, τις υπηρεσίες, το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που περιέχονται στον ιστότοπο αυτό ή ανακτήθηκαν μέσω αυτού.
Δεσμοί - Συνδέσεις
Ο Παρόν ιστότοπος περιέχει συνδέσμους (hyperlinks) προς άλλους δικτυακούς τόπους. Οι χρήστες/ επισκέπτες γνωρίζουν ότι οι πληροφορίες προς τους συνδέσμους αυτούς μέσω των "links", "hyperlinks" ή διαφημιστικών "banner" είναι ανεξάρτητες του ιστοτόπου και χρησιμοποιούνται για τη δική σας εξυπηρέτηση. Η χρήση και η πρόσβαση προς τους συνδεόμενους δικτυακούς τόπους γίνεται με δική σας ευθύνη και σε καμία περίπτωση ο "Κάτοχος - συντάκτης" αναγνωρίζουν ή αποδέχονται οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με τις πληροφορίες που περιέχονται σε άλλες συνδέσεις ή αναφερόμενους δικτυακούς τόπους.
Πνευματική Ιδιοκτησία
Ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του Δικτυακού μας τόπου ή σε "links", "hyperlinks" ή διαφημιστικά "banner" και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης και ουδόλως έχει να κάνει με τον δικό μας Δικτυακό τόπο.
Για κάθε επι μέρους θέμα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον "Κάτοχο - συντάκτη" του παρόντος ιστοτόπου

2 σχόλια:

gkourg είπε...

Υπεροχη πρωτοβουλια. Ευχομαι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!

entoleas είπε...

poli kali selida tni perimename apokero
kalo pasxa

Δείτε Επίσης